Ismaili 

Sherbimet Tona

Ne kerkim te nje mjeti ngrites apo servis? Nuk keni pse te kerkoni me!

Ne jemi pika me e mire ne Shqiperi dhe Kosove per shitje mjetesh ngrites me pirun dhe per servis ndaj tyre.


SHerbim

Riparim

Disa nga sherbimet tona jane:

- Diagnoze e plote me kompjuter
- Sherbim riparimi i plote
- Shitje dhe nderrim gomash
- Nderrim i kollones ngritese
- Instalimi i agregateve speciale  ne varesi te punes tuaj

Shitje

pompash Distributori

Rreth nesh


+355672235031 / +355672937669

L.13, Plepa Durres 

Mirembajtje

Parandaluese

Ne ofrojme kontrolle dhe servis mirembajtjeje te mjetit tuaj ngrites. Ne sherbim me karrotrecin tone ne mundesojme jetegjatesi dhe kushte optimale pune per mjetin tuaj.

Me ane te diagnozave me kompjuter, ne gjejme dhe riparojme cdo defekt ne mjetin tuaj. Detyra dhe qellimi yne eshte qe puna juaj te mos ndaloje asnjehere.

Sherbimi yne do te mbaje mjetin tuaj ne gjendjen me te mire. Duke perdorur teknologji diagnostifikimi moderne dhe staf te kualifikuar, ne ofrojme sherbim te nje cilesie te larte si dhe sherbim te shpejte. 

Tek ne ju do te gjeni pompa te ndryshme distributori , me cmimet me te arsyeshme, per pikat tuaja te karburanteve.