IsmailiGroupOfron Sherbimet e meposhtme

Me ane te diagnozave me kompjuter, ne gjejme dhe riparojme cdo defekt ne mjetin tuaj. 

SHerbim

Riparim

Mjeti juaj jeton me gjate neqoftese ju e mirembani ate. Ne ofrojme kontrolle rutine qe mjeti juaj te punoje si diten e pare.

SHerbim

Mirembajtjeje

Distanca eshte thjesht nje numer per ne. Ne jemi me prane jush duke ju asistuar me sherbim karruatrec per mjetin tuaj ngrites.

Ismaili 

+355672235031 / +355672937669

L.13, Plepa Durres 

SHerbim

Karruatrec